Faizsiz kredi fırsatı, 30 Haziran’a kadar geçerli olacak. Özellikle son dönemde artan mali zorluklar nedeniyle, vatandaşla bir nakit çözümü olarak görülüyor.

Özel Faizsiz Kredi: 10 Bin TL'ye Kadar

Garanti Bankası BBVA, bu kampanya kapsamında müşterilerine özel olarak 10 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Kredinizi almak için son başvuru tarihi 30 Haziran. Bu tarih, mali yardım ihtiyaçlarınız için belirlenen son fırsat!

Prof. Dr. Canan Karatay'dan 7 bin yıllık doğal ilaç tavsiyesi geldi! Şifa kaynağı... Prof. Dr. Canan Karatay'dan 7 bin yıllık doğal ilaç tavsiyesi geldi! Şifa kaynağı...

Nasıl Başvurulur: Faizsiz Kredi Detayları

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların hemen başvuruda bulunabileceği bildirildi. Başvuru yapmak için Garanti BBVA cep, Garanti BBVA internet ya da BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Kredi kartı başvurunuz onaylandıktan ve kartınız açıldıktan sonra, 10 bin TL'ye kadar faizsiz ödeme alabilirsiniz. Bu özel kredi kampanyası 1 Haziran tarihinde başlamış olup, 30 Haziran tarihine kadar devam edecektir.