Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, Hacı Ali Osman Gül İlkokulu'nda meydana gelen şiddet olayında, hamile bir öğretmen öğrenci velisi tarafından darp edildi. Olay, 13 Aralık Çarşamba günü sabah saatlerinde yaşandı. Velinin, okul binasına zorla girmeye çalışması sonucu hamile öğretmen Esin Ç.'ye sınıfta hakaretlerde bulunarak saldırması, güvenlik görevlisi Rıfkı Ç.'ye de müdahale etmesi kameralara yansıdı.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, yaşanan olayın temelinde öğrencisinin gelişim süreciyle ilgili bir anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı. Disleksi şüphesi üzerine veli ile öğretmen arasındaki anlaşmazlık, velinin bilgiyi kabul etmemesiyle tırmanmıştı.

Okul müdürlüğü tarafından alınan bir karar doğrultusunda, velinin çocuğuyla ilgili randevusuz alınmamasına karar verilmişti. Ancak veli, bu kararı öğretmene saldırıya dönüştürdü. Olay sonrasında öğretmen Esin Ç. kısa süreli baygınlık ve şok yaşarken, güvenlik görevlisi Rıfkı Ç. ise hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, saldırgan veli M.Ö.'yü evinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından zanlı, adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.