Kahveci: Böyle bir hayat memurlarımıza reva mıdır? Kahveci: Böyle bir hayat memurlarımıza reva mıdır?

Axess, banka kartı başvurusu yapacak olanlara büyük bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında Axess banka kartına başvuru yapanlara 2 bin 500 TL'ye varan chip-para hediye edileceği duyuruldu. Kampanyanın son başvuru tarihi 31 Ekim olarak belirlendi.

Kampanya şartlarına göre, Akbank bireysel kredi kartı olmayan ve 01.10.2023 – 31.10.2023 tarihleri arasında ilk kez Axess ana kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan Akbank müşterileri kampanyaya katılabilecekler. Onaylanan başvuruları sonucu kartlarını alan Akbank müşterileri, 31 Ekim 2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil uygulaması veya SMS yoluyla kampanyaya katılabilirler.

Axess kredi kartı kullanmanın birçok avantajı bulunuyor. Bu avantajlar arasında taksit imkanı, chip-para kazanma, özel indirimler, kampanyalar ve ayrıcalıklar yer alıyor. Axess kredi kartına başvurmak isteyenler, Akbank şubelerine başvuruda bulunabilirler.

Kampanyaya katılmak isteyenler için SMS ile kayıt olma seçeneği de sunuluyor. İlk harcamadan önce "ODUL" yazıp 4566 numarasına SMS göndererek kayıt olabilirsiniz. Banka tarafından kayıt onayı aldıktan sonra kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanya kapsamında ilk 1.500 TL ve üzeri harcamanız için geçerli olan chip-para aynı gün içinde kazanılacak ve toplamda 2.500 TL'ye kadar chip-para kazanma şansınız olacak. Ayrıca, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanabilirsiniz.