Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehrin dönüşümü ve gelişimi için büyük bir adım attı. Yapılan açıklamaya göre, belediye ve bağlı kuruluşlarında çalışmak üzere 10 bin yeni personel alınacak. Başkan Yılmaz, bu istihdam hamlesini, kentte hayata geçirilecek çeşitli projelerle birlikte duyurdu.

Başkan Yılmaz, Balıkesir'in 20 ilçesine yayılacak olan projeler arasında, Dijital Gençlik Merkezi, Balbucks, NE10, tedavi merkezleri, spor kompleksleri ve BALMEK gibi kuruluşların bulunduğunu belirtti. Ayrıca, kent genelinde çocuk köyleri, fuar ve kongre merkezleri ile kültür ve sanat merkezlerinin oluşturulacağını açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin bu hamlesiyle 10 bin yeni istihdam sağlanacak olması, şehirdeki işsizlik sorununa önemli bir çözüm getirecek gibi görünüyor. Başkan Yılmaz, bu istihdam hamlesinin sadece bir vaat olmadığını, Balıkesir'e hizmet etme kararlılığının bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Balbucks gibi projelerin yoğun ilgi gördüğünü belirten Başkan Yılmaz, bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte şehrin ekonomik ve sosyal hayatının canlanacağını ifade etti. Ayrıca, belediye şirketlerine alınacak olan 10 bin yeni personelin, Balıkesir'in gelişimine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

Başkan Yılmaz, geleceği planlamak adına somut adımlar attıklarını ve şehrin dönüşümünü ezbere değil, gerçekçi ve sağlam temeller üzerine inşa ettiklerini vurguladı. Balıkesir'in her kesimini düşünerek, esnafın işlerini bozmadan ve pastayı büyüterek hareket ettiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, bu istihdam hamlesiyle şehrin daha da ileriye taşınacağına inandığını belirtti.