Talip Geylan: Mülakat uygulamasını getiren yönetmelik değişikliğine iptali istemiyle dava açıyoruz! Talip Geylan: Mülakat uygulamasını getiren yönetmelik değişikliğine iptali istemiyle dava açıyoruz!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde gerçekleştirilen "KAHRAMANLAR-35" operasyonlarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından duyuruda bulunan Bakan Yerlikaya, terör örgütü mensuplarının kış aylarında kullanmak üzere kırsal bölgelerde inşa ettiği mağara ve sığınakların hedef alındığını belirtti.

Operasyon kapsamında 10 farklı ilde gerçekleştirilen toplam 35 operasyonun sonuçlarını paylaşan Bakan Yerlikaya, teröristlere ait 58 mağara, sığınak ve depoya karşı başarılı bir mücadele verildiğini dile getirdi. Operasyonlar neticesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının kullandığı çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların imha edildiğini aktaran Bakan Yerlikaya, Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha vurguladı.

Açıklamasında Bakan Yerlikaya, "KAHRAMANLAR-35 operasyonları ile terör örgütünün kış hazırlıklarını boşa çıkardık. 58 mağara, sığınak ve depoyu etkisiz hale getirerek ülkemizin güvenliğine katkı sağladık. Emniyet teşkilatımıza ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.