Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da depremden sonra başlatılan inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve bu ay sonuna kadar 6 bin 979 evin hak sahiplerine teslim edileceğini duyurdu. Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ilde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın koordinasyonunda TOKİ tarafından 45 bin 186 bağımsız bölüm inşa edildi.

Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hatay'ı ayağa kaldırmak, boynumuzun borcu. Hatay'ımızda; 45 bin 186 bağımsız bölümün inşası devam ediyor. Bu ay sonuna kadar; 6 bin 219 konut ile 760 köy evi olmak üzere toplam 6 bin 979 evimizi hak sahibi kardeşlerimize teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Hatay Kırıkhan'da da evlerin yapımının son aşamaya geldiğini ve yatay ve yöresel mimariye uygun tamamlanan evlerin anahtar tesliminin bu ay gerçekleştirileceğini belirtti.