Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında AK Parti'nin PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek için cezaevine bir heyet gönderdiği, ellerinde de görüşmeye ilişkin belgeler olduğuna dair iddialarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Bakan Bozdağ'dan çağrı geldi.

Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor

Bakan Bozdağ, iddiaların asılsız olduğunu vurgulayarak, Meral Akşener'e ellerinde bulunan belgeleri yarına kadar açıklamasını, açıklamaması halinde kendisinin basın yayın organlarına servis edeceğini söyledi:

''Yalan söylüyorlar. Ellerinde belge var dedikleri kısımlar oraya zaman zaman teknik heyetler gider. Böyle bir görevlendirme ile ilgili yapılan çalışmaları çarpıtıyorlar. Öcalan ile alakası olmayan çalışmayı, teknik görevlendirmeleri, yazışmaları alıp Öcalan ile görüştüler diye çarpıtıyorlar. O belgelerde ne yazdığını ben biliyorum. Bu bir ahlak meselesi. Orada bir sürü teknik anlamda sorun oluyor. Oraya teknik ekip gidiyor. Bunun Öcalan ile hiç alakası yok. Teknik sorunları gidermek için yapılan şeyler. Kandil açıklama yapıyor, Kılıçdaroğlu'nu destekliyoruz diye. Onlar ne dedi, terör varsa biz yokuz diye. Söylediklerini çiğnemek için bunu söylüyorlar. O hakimin adını açıklayın. O belgeleri yayınlamazlarsa yarın ben bütün basına vereceğim. Yayınlamaları çağrısında bulunuyorum. ''