Aydın'ın Söke ilçesinde kaybolduktan sonra başı vücudundan ayrılmış halde bulunan Şerafettin Akalın'ın cinayeti çözüldü. Jandarma ekiplerinin özel bir ekiple gerçekleştirdiği titiz çalışma sonucunda, diş hekimi olarak çalışan A.Ö.'nün cinayetin faili olduğu belirlendi.

Sigaradan sonra alkole de zam geldi! Rakı, şarap... Sigaradan sonra alkole de zam geldi! Rakı, şarap...

14 Ocak Pazar günü Söke-Kuşadası yolu üzerindeki Granta mevkiinde boş bir arazide bulunan ceset üzerine yapılan incelemeler sonucunda, cinayetin şüphelileri tespit edildi. Şerafettin Akalın'ın evinden çıkıp bir daha dönmemesi üzerine başlatılan arama çalışmaları, cesedin 30 gün sonra çuval içerisinde başı kesik şekilde bulunmasıyla trajik bir sona ulaşmıştı.

Jandarma tarafından yapılan özel ekip çalışması ve JASAT ekiplerinin desteğiyle olayın aydınlatılması sonucunda, diş hekimi A.Ö.'nün cinayeti işlediği ortaya çıktı. Söke Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla düzenlenen eş zamanlı operasyonda A.Ö., H.Ö. ve V.Ö. isimli üç şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan sorgulamada, diş hekimi A.Ö.'nün cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtildi. A.Ö.'nün, olay günü Şerafettin Akalın ile araziye giderek tartışmaya başladıklarını ve Akalın'ın kendisine baltayla saldırmasının ardından cinayeti işlediği ifade edildi.

A.Ö. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza infaz kurumuna sevk edilirken, diğer iki şüpheli ise salıverildi.