YÖK Başkanı: İlk 500'deki üniversite sayımızı 10'a çıkarmayı hedefliyoruz YÖK Başkanı: İlk 500'deki üniversite sayımızı 10'a çıkarmayı hedefliyoruz

AUZEF bütünleme sınavına dair önemli bilgiler şu şekildedir: Final notlarının duyurulmasının ardından, öğrencilerin bütünleme sınavı tercihleri için süre, 17 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 23.59'a kadar devam etmektedir. Tercihlerin online olarak yapılabilmesi için https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresi kullanılması gerekmektedir.

2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bütünleme sınavı, 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde Türkiye genelindeki 81 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki sınav merkezlerinde gerçekleştirilecektir. Sınavlar, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle oturumları şeklinde toplamda 3 oturumda düzenlenecektir.

Öğrenciler, aynı sınav merkezinde hem bitirme (final) sınavına hem de bütünleme sınavına gireceklerse, herhangi bir ek işlem yapmalarına gerek olmayacaktır. Bu bilgiler ışığında, öğrencilerin gerekli hazırlıkları yaparak sınav sürecine uygun bir şekilde katılmaları önemlidir.