6 Haziran- 2 Ekim tarihleri arasında tamamlanması planlanan sınavsız ikinci üniversite kayıtları 7 Ekim tarihine uzatıldı!

Atatürk Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; Herhangi bir önlisans programından (üniversitelerin iki yıllık programları) mezun olan ya da öğrenciliği devam edenler önlisans programlarına sınavsız kayıt yaptırabiliyor.

2022-2023 ATA AÖF 2. üniversite kayıtları, "https://obs.atauni.edu.tr/" sayfası üzerinden gerçekleşecek.

Herhangi bir önlisans programından (üniversitelerin iki yıllık programları) mezun olan ya da öğrenciliği devam edenler ATA AÖF 2. üniversite için önlisans programlarına sınavsız kayıt yaptırabiliyor.

YÖKSİS'te mezuniyet bilgisi bulunan ve ön kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerimizin materyal ücreti ödemelerini 25.08.2022 - 02.10.2022 tarihleri arasında Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri, internet bankacılığı aracılığıyla ya da kullanıcı adı ve şifre TC Kimlik Numaranız olmak üzere Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girerek kredi kartı ile online olarak ödemeleri gerekmektedir. Bu işlemin ardından kesin kayıt işlemi öğrencilerimizin belge göndermelerine gerek kalmaksızın (belge istenilen durumlar hariç) Fakültemiz tarafından yapılacaktır.

ATA AÖF Kayıt için gerekli evraklar;

♦ Başvuru Formu. Başvuru Formu için tıklayınız.

♦ Üniversite diplomasının aslı veya onaylı sureti ile denklik belgesi,

♦ Öğrenci olanlar öğrenci belgesi,

♦ Pasaportun noter onaylı fotokopisi ile Türkçeye çevrili noter ya da Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı örneği,

♦ Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Çift uyruklular için),

♦ Son üç ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,

Kayıt evraklarını Fakültemize elden ya da posta/kargo yolu ile ulaştırabilirsiniz.

Adres: Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Dekanlığı 25240 Yakutiye/ERZURUM