Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) yaz okulu kayıtları 2023 yılında 3-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu tarihlerde kayıtlarını tamamlayan öğrenciler, 10 Temmuz'da başlayacak olan yaz okulu programına katılma hakkı elde edecekler.

Yabancı uyruklu öğrencinin vurduğu okul müdürü kurtarılamadı Yabancı uyruklu öğrencinin vurduğu okul müdürü kurtarılamadı

Yaz okulu süresince öğrenciler, derslerine yoğunlaşacak ve bu eğitim süreci Ağustos ayının sonlarına doğru tamamlanacak. Bu sürecin sonunda öğrenciler, yaz okulu sınavlarına girecekler ve aldıkları eğitimi sınav sonuçlarına yansıtma şansı bulacaklar.

AÖF Yaz Okulu Sınavları: Online mı, Yüz Yüze mi?

Her ne kadar yaz okulu kayıt tarihleri ve süreci belli olsa da, öğrencilerin kafasındaki diğer bir önemli soru da yaz okulu sınavlarının yüz yüze mi, yoksa online mı yapılacağıdır. Bu konuda henüz net bir bilgi bulunmamaktadır.

Yaz okulu sınavlarının nasıl bir formatla yapılacağı hakkında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nden yapılacak olan açıklamayı bekliyoruz. Açıklama yapıldığında bu bilgiyi sizlere en hızlı şekilde aktaracağız.