Depremin etkisini sürdürdüğü bölgelerde devam eden zorluklar göz önünde bulundurularak, AÖF'de vize ve final sınavları başarılı bir şekilde online gerçekleştirildi. İlk etabın sona ermesiyle birlikte, şimdi tüm gözler yaz okulu sınavlarına çevrildi. Bu arada, yaz okulu yönetmeliğindeki değişikliği de hatırlatmakta fayda var.

Türkiye Gri Listeden Çıkıyor Mu? Ülke Ekonomisi İçin Çok Önemli Türkiye Gri Listeden Çıkıyor Mu? Ülke Ekonomisi İçin Çok Önemli

AÖF Yaz Okulunda Tüm Dersler Artık Açılmayacak

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayınlanan ve hemen yürürlüğe giren yaz okulu yönetmeliğiyle ilgili önemli bir ayrıntıyı paylaşalım: Artık hangi derslerin açılacağına ve hangi derslerin seçildikten sonra kabul edileceğine senato karar verecek. Dolayısıyla, talep az olan derslerde yaz okulu açılmayacak.

AÖF Yaz Okulu Sınavları Online Olacak mı?

Depremin izlerinin henüz tam anlamıyla silinmemesi sebebiyle, AÖF yaz okulu sınavlarının büyük olasılıkla online yapılması bekleniyor. Üniversite yönetiminin bu konuda bir açıklama yapması ise beklenenler arasında. Ancak henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. İlgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.