Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri, bahar dönemi final sınavlarının tamamlanmasının ardından yaz okulu kayıt tarihleri ve sınav durumu hakkında bilgi arayışına girdi. İşte detaylar...

Trendyol'a Filistin Temalı Ürünlerin Satışını Durdurduğu İçin Ceza Trendyol'a Filistin Temalı Ürünlerin Satışını Durdurduğu İçin Ceza

AÖF Yaz Okulu Kayıt Tarihleri:

AÖF yaz okulu kayıtları 3-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında alınacak. Bu süre içinde öğrenciler kayıt işlemlerini tamamlayabilecekler.

AÖF Yaz Okulu Başlangıç Tarihi:

AÖF yaz okulu 10 Temmuz'da başlayacak ve 6 hafta sürecek. Eğitim süreci Ağustos ayında sona erecek ve ardından öğrenciler sınavlara girecekler.

AÖF Yaz Okulu Sınavları:

Yaz okulu sınavlarının online mi yoksa yüz yüze mi yapılacağı henüz netlik kazanmamıştır. Bu konuyla ilgili resmi açıklama yapıldığında, haberlerde yer alacaktır.

Öğrencilerin merak ettiği AÖF yaz okulu kayıt tarihleri ve sınav durumuyla ilgili bilgilendirme yukarıda verilen şekildedir. Öğrenciler, ilgili tarihlerde kayıt işlemlerini gerçekleştirerek yaz okulu eğitimine başlayabilirler. Sınavların online veya yüz yüze yapılacağına dair detaylar ise ilerleyen süreçte duyurulacaktır.