Antalya'da bulunan bir özel hastanenin acil servisinde yaşanan olay, büyük bir tepkiye neden oldu. İddiaya göre, elinde kesi oluşan ve tedavi için annesiyle birlikte hastaneye giden 18 yaşından küçük bir kız çocuğu, sigortasının olmadığı gerekçesiyle kapıdan geri çevrildi.

Yenigün Mahallesi'nde bulunan Yaşam Hastanesi'nde yaşanan bu trajik olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hastanede görevli personelin, çocuğun sigortasının olmadığını belirterek kayıt için 2 bin TL talep ettiği iddia edildi. Ancak kadının ödeyecek durumda olmadığını belirtmesine rağmen, kayıt yapılmadı. Dahası, küçük kızın elinin hijyenik bir ortamda değil, kayıt masasının yanında kontrol edilmesi de tepkilere neden oldu.

Yaşanan bu skandal anlar, Kırkpınar başpehlivanlarının antrenörü Hikmet Tuğsuz tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı. Videoyu sosyal medyada paylaşan Tuğsuz'un itirazlarına rağmen, hastane çalışanları tarafından kayıt yapılmadı ve kısa süre sonra doktor, görüntü çekilmesi üzerine odadan ayrıldı.

Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim

Olayı sosyal medyada paylaşan Tuğsuz, "Gariban özel bir hastaneye gidemeyecek mi?" diyerek tepkisini dile getirdi. Özel hastanelerin, halkı sadece para gözüyle görmemesi gerektiğini vurgulayan Tuğsuz, yaşanan bu haksızlığın gündeme gelmesi ve bir yaptırımın olması gerektiğini belirtti.