İtfaiye ve orman ekipleri seferber oldu

Yangının ihbar edilmesi üzerine bölgeye Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi. Ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Müdahale çalışmalarında 3 helikopter, 2 uçak, 4 arazöz, 2 su ikmal aracı ve çok sayıda orman işçisi görev alıyor. Rüzgarın etkisiyle alevler hızla yayıldı ve bazı seralar ile bahçeler alevlere teslim oldu. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, ekipler yangının daha fazla alana sıçramasını engellemek için yoğun çaba sarf ediyor. 

Tacizle suçlanan okul müdürüne 4 taksitle para cezası Tacizle suçlanan okul müdürüne 4 taksitle para cezası

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor

Yetkililer, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını belirtti. Yangının başladığı alanda geniş çaplı incelemeler yapılıyor ve yangının nasıl çıktığına dair ipuçları aranıyor. Halk, yangın konusunda bilgilendirildi ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. Antalya'da yaşanan bu yangın olayı, özellikle yaz aylarında artan yangın risklerine karşı dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor ve yangının kısa sürede söndürülmesi için yoğun bir mücadele veriliyor.

Antalya'daki yangın, bölgedeki vatandaşlar için büyük bir endişe kaynağı oldu. Yetkililer, yangının kontrol altına alınması ve can kaybının yaşanmaması için büyük çaba harcıyor. Yangının tamamen söndürülmesi ve hasarın tespiti için çalışmalar sürdürülüyor.