Bingöl Havalimanı’nda bavullardan 37 kilo uyuşturucu çıktı: 2 tutuklama Bingöl Havalimanı’nda bavullardan 37 kilo uyuşturucu çıktı: 2 tutuklama

Kamudanhaber - Özel Haber

Antalya ilinde 10 Kasım  Atatürk'ü anma törenlerine hazırlık yapan okulların programlarını isteyen İl Müdürlüğü, bir anadolu lisesinin program içeriğine müdahale etti.

"Antalya Konyaaltı Anadolu Lisesi öğrencileri 10 Kasım Atatürk'ü anma programı için hazırlıklara başlamışlar. Büyük bir anma töreni hazırlıyorlarmış."

Ancak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü  programa müdahale ederek, programdan “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa”, “İzmir Marşı”, “Bülbülüm altın kafeste” marş ve şarkılarının çıkarılmasını istedi.

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü 10 Kasım Atatürk’ü anma programında hangi marşların ve şarkıların çalınmasını ister acaba!?

Pontus Rumlar’ının marşları mı çalınacak 10 Kasım’da?

Tabii ki Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve marşlar çalınacak…

Antalya İl Müdürü Salih Kaygusuz aslen Erzurumludur. Her Erzurumlu gibi onunda vatan millet aşkından zerre şüphemiz yoktur.

Daha önce il müdürlüğü yaptığı illerde milliyetçi çizgisiyle tanınan il müdürünün bir anda Atatürk karşıtlığı bizi şaşırtmıştır.

Salih Kaygusuz kafayı kaldırıp Kızılay’da ki Bakanlık binasına göre pozisyon alırsam beni genel müdür yaparlar kaygısı ile mi bu kararı aldı bilinmez ancak, almış olduğu bu karar yıllar boyu utanç vesikası olarak kalacaktır…

"Fotoğraf: Antalya Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz"