Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğunda zabıt katibi olarak görev yapan G.H.A. ve S.S, emanet memuru Ö.Ö. ile uyuşturucu satışı yaptıkları öne sürülen B.K, K.G, E.Y, E.B, S.Ç. ve T.P. hakkında hazırlanan iddianame 3. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin bilgilendirmesiyle, G.H.A. ve B.K'nin üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattığı tespit edildi. 28 Nisan 2023'te Ahatlı Mahallesi'ndeki bir eve düzenlenen operasyonda B.K'nin üzerinde 117 gram, evde ise 10 gram esrar ve hassas terazi ele geçirildi.

B.K'nin itirafı sonucu adliye emanet deposunda yapılan sayımda 6 kilogram uyuşturucunun eksik olduğu belirlendi. Telefon incelemeleri, G.H.A. ile B.K. arasındaki uyuşturucu temini ve satışına dair yazışmaları ortaya koydu.

B.K'nin G.H.A'nın talimatıyla adli emanet memurluğunda görevli zabıt katibi Ö.Ö'nün evine giderek uyuşturucu aldığı iddiası da iddianamede yer aldı.

G.H.A'nin "nitelikli zimmet", "suç örgütü kurup, yönetmek" ve "uyuşturucu madde satma", Ö.Ö. ve S.S'nin ise "nitelikli zimmet", "suç örgütü üyeliği" ile "uyuşturucu madde satma" suçlarından cezalandırılmaları talep edildi.

Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak için yeniden ifade veren tutuklu sanıklar B.K, K.G. ile tutuksuz sanıklar E.Y'nin "uyuşturucu madde satma" ve "suç örgütü üyeliği"nden, E.B, S.Ç. ve T.P'nin de "uyuşturucu madde satma" suçundan cezalandırılmaları istendi.

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Tutuklu sanıklar G.H.A, Ö.Ö, S.S, B.K. ve K.G ile tutuksuz sanıklar E.Y, E.B, S.Ç. ve T.P'nin yargılanmasına başlanacak.