Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, 43 yaşındaki Hüseyin Yüksel, boşanma aşamasında olan eşi Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir'i sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından Hüseyin Yüksel, aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

Olay, yerel saatle 18.00 sularında Ankara Kahramankazan Kayı Mahallesi'nde bulunan Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Hüseyin Yüksel, bir tütün dükkanı işleten ve boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel ile baldızı Çiğdem Demir ile bulvar üzerinde karşılaştı. İkililer arasında yaşanan tartışma hızla tırmandı.

esini-ve-baldizini-oldurup-intihar-jkv9

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Hüseyin Yüksel, tabancayla eşi Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir'i başlarından vurarak öldürdü. Daha sonra aynı silahı kullanarak intihar etti. Emine Yüksel'in 3, Çiğdem Demir'in ise 2 çocuk annesi olduğu ortaya çıktı.

CHP’den Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin ilk değerlendirme CHP’den Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin ilk değerlendirme

Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede detaylı bir inceleme başlattı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Emine Yüksel'in, boşanma sürecindeki eşi için bir süre önce uzaklaştırma kararı aldığı, ancak bu sürecin sona erdiği öğrenildi.