Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin sıcak hava dalgasının etkisi altında olduğu bu günlerde, yüksek hava sıcaklıklarının olumsuz etkilerinden korunmak amacıyla toplumu bilinçlendirmek için bir uyarı yayınladı.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Sosyal medya üzerinden yapılan resmi açıklamada, özellikle kronik sağlık sorunları olan vatandaşlar, yaşlılar ve çocukların, gün içerisindeki en sıcak saatler olan 11.00 ile 16.00 arasında mümkün olduğunca dışarı çıkmamaları gerektiği vurgulandı. Aynı zamanda, bu riskli saatlerde sokağa çıkmak zorunda kalanların da gerekli tedbirleri alarak kendilerini korumalarının önemine dikkat çekildi.

Açıklamada, "Sıcaklıkların artış gösterdiği bugünlerde kronik rahatsızlığı olan yurttaşlarımız, yaşlılarımız ve evlatlarımızın özellikle 11.00-16.00 saatleri arasında tedbirli olmalarını ve zorunda kalmadıkça dışarı çıkmamalarını önemle rica ederiz" ifadeleri yer aldı.