Açıköğretimde Kayıt Silme Süreci Devam Ediyor! YÖK'ten Açıklama Geldi Açıköğretimde Kayıt Silme Süreci Devam Ediyor! YÖK'ten Açıklama Geldi

Ankara'da CHP'nin adayının ülkücü kökenli Mansur Yavaş olması ve AK Parti'nin de aynı kökenden Turgut Altınok'u aday göstermesi nedeniyle İYİ Parti, Ankara için ülkücü kökenli bir aday düşünüyor.

Partinin İstanbul ve Ankara'da aday belirleme süreci zorlanırken, Ankara için ilginç bir formülün geliştirildiği konuşuluyor. Ankara'da Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve Oktay Vural'ın adı geçiyor. İstanbul için ise Buğra Kavuncu düşünülüyor. Muğla için Metin Ergun, Balıkesir için Turhan Çömez, Hatay için Gökhan Zan ve Mersin için Burhanettin Kocamaz'ın aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın karşısına aday çıkarılmasına karşı çıkan İYİ Parti il ve ilçe yöneticilerine ilişkin istifalar ve görevden almalar devam ediyor. Ankara'da ilçe örgütlerinden büyük kopuşlar yaşanması beklenirken, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Aydın il başkanlığına atanan isme tepkiler sürüyor. İYİ Partili Buğra Kavuncu, sosyal medya üzerinden partiden istifa sürecine dair bilgilerin paylaşıldığını belirtti. Bu gelişmeler, parti içindeki krizi ve siyasi dinamikleri gözler önüne seriyor.