Sinan Burhan: Arapça'yı Yasaklarsan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adını Bile Söyleyemezsin Sinan Burhan: Arapça'yı Yasaklarsan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adını Bile Söyleyemezsin

Altın fiyatlarının sürekli artacağı yönündeki uyarılarıyla tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Doğu'daki İsrail-Filistin çatışmasının altın fiyatlarını yükselttiğini belirtti. İslam Memiş, altının jeopolitik risklerin olduğu zamanlarda en güvenli liman olduğunu vurgulayarak, altının değerini yüksek tutan bir yatırım aracı olduğunu ifade etti.

İslam Memiş, İsrail-Filistin savaşının başlamasıyla altın fiyatlarında kısmi bir yükseliş gözlendiğini belirtirken, altının jeopolitik savaş risklerinde ve ekonomik krizlerde güvenli bir liman olarak görüldüğünü söyledi. Bu tür belirsizliklerin ekonominin nasıl etkileneceği konusunda soru işaretleri yarattığını ve yatırımcıların altına yöneleceğini ifade etti.

İslam Memiş, altın fiyatlarını etkileyen faktörlerin jeopolitik riskler olduğunu ve Orta Doğu'da yaşanan gelişmelerin altın fiyatlarını etkileyebileceğini belirterek, yatırımcıların bu gelişmelere dikkatle yaklaşması gerektiğini dile getirdi. Altın yatırımı yapmayı düşünenlerin, jeopolitik risklere ve ekonomik belirsizliklere karşı güvenli liman olarak altını görmeleri nedeniyle altına yönelebileceğini söyledi.