Altın fiyatları, Orta Doğu'da artan gerilimler nedeniyle yükseliş gösteriyor. Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırı ve İsrail'in bu saldırılara sert bir yanıt vermesi, altın fiyatlarını etkileyen faktörler arasında yer alıyor. Altın, yatırımcılar için güvenli bir liman olarak görülüyor ve jeopolitik gelişmeler altın talebini artırabiliyor.

Okul hizmetlisi, müdür yardımcısına saldırdı Okul hizmetlisi, müdür yardımcısına saldırdı

guncelaltinfiyatlari-3-lzdj

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının "son alım fırsatları" sunduğunu belirtiyor. Altın fiyatlarının yükseldiğini ve ons altının 1,853.03 dolardan işlem gördüğünü ifade ediyor. Ancak, Matt Simpson adlı bir analist, altının 1.880 dolara çıkabileceğini ancak 1.900 doları aşması için tahvil getirilerinin önemli ölçüde düşmesi gerektiğini söylüyor.

İslam Memiş, ons altının 1810 dolara kadar gerilediğini ve 1860 doların altındaki fiyatların hala alım fırsatları sunduğunu belirtiyor. Gram altında da 1700 altındaki fiyatların alım fırsatları olduğunu vurguluyor. Çeyrek altın bugün 2780 liradan alınıp 2841 liradan satılırken, gram altın 1645 liradan alınıp 1646 liradan satılıyor.