Altın fiyatları, son dönemdeki ekonomik gelişmelere bağlı olarak dalgalı bir seyir izliyor. Bugünün başlangıcında gram altın, 1.655 lira seviyesinde işlem görüyor. Dün, ons altın fiyatındaki düşüşe paralel olarak değer kaybeden gram altın, günü önceki kapanışının yüzde 0,40 altında 1.652,50 liradan tamamladı.

Altının ons fiyatı da, düşüş eğilimini sürdürüyor ve şu sıralarda önceki kapanışın hemen altında 1.917,0 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatlarını etkileyen faktörler arasında döviz kurlarındaki dalgalanmalar, küresel ekonomik belirsizlikler ve merkez bankalarının para politikaları gibi etkenler yer alıyor.

AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı

Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.720 lira, Cumhuriyet altını ise 10.980 liradan alıcı buluyor. Altın yatırımcıları, gelecekteki ekonomik gelişmeleri dikkatle takip ederek altın fiyatlarındaki dalgalanmalara karşı önlem almayı düşünebilirler.