Güncel

Ali Babacan'ın olay sözleri karşısında sessizliğini bozan Muharrem İnce: FETÖ'cülerin oylarını istemiyorum

Geçtiğimiz gün bir sosyal medya kanalı üzerinden "İnce ikinci tura kalırsa İnce’ye oy vermem" sözleri ile gündem olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den yanıt gecikmedi.

Abone Ol

Geçtiğimiz gün Babala TV'ye  konuk olan Millet İttifakı ortaklarından Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığı yarışına adını yazdıran Muharrem İnce hakkında gündem olan sözlerin altına imza attı.

"İkinci tura Muharrem İnce ve Recep Tayyip Erdoğan kalırsa oyumu İnce'ye vermem" sözleri ile dikkatleri üzerine çeken Ali Babacan'a Muharrem İnce'den yanıt gecikmedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan 13. Cumhurbaşkanı adayı İnce, FETÖ’cülerin ve onları destekleyenlerin oylarını istemediğini daha önce de söylediğinin altını çizerek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Babacan, Babala TV’de 'İnce ikinci tura kalırsa İnce’ye oy vermem' demiş. Bu tipler hiçbir zaman referansını Atatürk’ten alan bu toprakların evlatlarına destek olmazlar. İpleri hep dışarıdadır. FETÖ’cülerin ve onları destekleyenlerin oylarını istemediğimi söylemiştim. Kendisine, açıklaması için ve maskesini kendi düşürdüğü için teşekkür ederim.''