İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanı Murat İde, Twitter hesabından Gazeteci Levent Gültekin'in yorum yapmadığını, yalan söylediğini bu durumdan dolayı mesleği adına üzüldüğünü paylaşması üzerine Gültekin, İde'nin paylaşımına yalanını söylemesini bunu da ilk programda düzelteceğini belirtti. Sözkonusu paylaşıma İde'den yanıt gelmeyince Gültekin art arda paylaşım yaparak susmamasını, açıklama yapmasını beklediğini belirtti.

Sözkonusu paylaşımlar ise şu şekilde:

Murat İde Twitter hesabından, “Haaa, Cnn Türk'te durum bu da;Halk Tv'de farklı mı? Orada da sürekli yalan, sürekli fiştek peşinde koşan bir Levent Gültekin var.. Yorum yapmıyor, bildiğin yalan söylüyor.. Bana da mesleğim adına üzülmek kalıyor..''

Gültekin, İde’nin paylaşımına şu yanıtları verdi:

“Evet sizden yalanımı söylemenizi bekliyorum, söyleyin ki ilk programda düzelteyim.”

“Murat bey sizden cevap bekliyorum. Niçin susuyorsunuz? Bu yaptığınız sadece bir iftiraysa o zaman özür dileyip bu twiti silin ya da hangi yalanı söylediğimi açıklayın. Susarak geçiştirmezsiniz.”

“Murat bey ben bir mesaj almadım, bu saygısız ve terbiye yoksunu iftiranızı susarak geçiştiremezsiniz. Hangi yalanı söyledim açıklayın ki düzeltme yapayım dedim. Niye bu suskunluk? Mesajınızın arkasında duramıyorsanız niye yazdınız?”