Kayseri'de yaşanan trajik bir vakada, bir kişi iki akrep tükettikten sonra hayatını kaybetti. Olay, yolculuk ettiği otobüste rahatsızlanması üzerine ortaya çıktı ve maalesef Samsun'daki hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Soruşturma sürüyor.

Bilal Yiğit adındaki 56 yaşındaki bir adam, Kayseri'nin Kocasinan bölgesindeki Hasancık köyünde yaşarken, yaşadığı sıkıntılar sonucu iki akrep yediği bildirildi.

Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti

Artvin'e seyahat ederken Samsun'un Havza ilçesinde fenalaşan Yiğit, hemen Havza Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada, köyünde ölmek istediğini ve bu yüzden akrepleri yediğini ifade etti.

Daha sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledilen Yiğit, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yiğit'in bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın detayları ve kesin ölüm sebebi hakkında devam eden soruşturma sonucunda daha fazla bilgi verilecek.