Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memurlara ve kamu kurumlarına flaş uyarı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memurlara ve kamu kurumlarına flaş uyarı!

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, TGRT Haber canlı yayınında emeklilere yönelik yapılması planlanan zam konusunda açıklamalarda bulundu. Şahin, emeklilerin beklentilerini göz önünde bulundurduklarını belirterek, "Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır" dedi.

Şahin, emeklilere yönelik yapılan düzenlemelerle ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. "Emeklilerin bir sürpriz müjde beklediği" şeklindeki soruya cevaben, "Biz her zaman milletimizin beklentileri ve şikayetleri doğrultusunda siyaset yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşın gündeminde ne varsa, derdi ne ise onu masamıza koyuyoruz. Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır" şeklinde konuştu.

Şahin, sözlerini "Bu konudaki beklentilerin farkındayız. Beklentileri her zaman karşılamış bir siyasi anlayışa sahip olduğumuzu unutmayalım. Şu an devam eden çalışmalarımız var. Bu konuda çok önemli adımlar attık ama görüyoruz ki hala serzenişler var. Bunlara hak veriyoruz. Bizimle bunu paylaşmalarından memnunuz. Sorunun çözümünü bizden beklemelerinden memnunuz" şeklinde sürdürdü.