AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İsrail'in Filistin'e yönelik vahşetini protesto etmek ve Özgür Filistin davasına destek vermek amacıyla önemli bir etkinlik düzenleyecek. 28 Ekim Cumartesi günü, "Büyük Filistin Mitingi" adı altında gerçekleştirilecek etkinliğe çok sayıda önemli siyasi lider ve toplumdan etkili isimler katılacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Kardeşim adalet yürüyüşünden beri işsiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Kardeşim adalet yürüyüşünden beri işsiz

Mitinge katılım beklenen isimler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcı ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal gibi siyasi liderler bulunuyor. Ayrıca medya, spor, sanat, iş dünyası ve Filistin diasporasından önemli kişilerin de mitinge katılması bekleniyor.

Etkinliğin Atatürk Havalimanı'nda düzenleneceği ve İstanbul başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından milyonlarca vatandaşın bu önemli mitinge katılması bekleniyor.