AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, sosyal medya hesabından istifa dilekçesini paylaşarak görevinden ayrıldığını duyurdu. Çetin, dilekçesinde şahsı üzerinden yürütülen çirkin kampanyaya maruz kalmak istemediğini belirtti. İstifa dilekçesinde aynı zamanda ailesinin ve partisinin yıpratılmasına izin vermeyeceğini vurguladı. Çetin, 7 Temmuz 2023'te başkanlık görevine gelmişti.

Çetin'in sosyal medya hesabından paylaştığı istifa dilekçesi şu şekildeydi:

"Kıymetli Gaziantepli Hemşehrilerim, 06.07.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim.

Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sn. Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.

Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemi ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim."

Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim

Murat Çetin, 6 Şubat depremlerinde önce eşi Aylin Dilbaz Çetin'i sonra da oğlu Mehmet Fevzi Çetin'i kaybetmişti. Geçtiğimiz aylarda enkaz altından kurtulan Çetin, itfaiye ekiplerine teşekkür etmişti.