AK Parti teşkilatları, Ramazan Bayramı boyunca yoğun bir saha çalışması yaparak, 81 ildeki küskün seçmenlerle ilişkilerini güçlendirmeyi amaçlıyor. 31 Mart mahalli seçimlerinde yaşanan oy kaybının ardından, parti yönetimi seçmenle bağlarını güçlendirmek için kararlı bir adım attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda, parti sahada aktif olarak yer alacak ve ev ziyaretleri sıklıkla gerçekleştirilecek. Milletvekillerinden genel başkan yardımcılarına, kadın kollarından gençlik kollarına kadar tüm birimler, kendi bölgelerinde seçmenle temas halinde olacaklar.

Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi? Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi?

Bu çerçevede, seçmenin AK Parti'ye olan tercihlerini etkileyen faktörlerin belirlenmesi amacıyla anket çalışmaları yapılacak. Elde edilen veriler önce genel merkeze, ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a raporlanacak ve seçmenin önerileri, istekleri ve şikayetleri doğrultusunda yeni stratejiler geliştirilecek.