Beyaz Saray , İsrail'i Yalnız Bırakmıyor Beyaz Saray , İsrail'i Yalnız Bırakmıyor

AK Parti'nin Aydın Belediye Başkan adayı olarak seçilen Mustafa Savaş, 1965 yılında Aydın'ın Çine ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatını İzmir Atatürk Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamlayan Savaş, profesyonel kariyerine Halk Bankası'nda başladı.

Bankacılık Sektöründeki Deneyimi

Halk Bankası'nda müfettiş yardımcısı olarak işe başlayan Savaş, müfettişlik, şube müdürlüğü ve daire başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulundu. 2001 Türkiye ekonomik krizinin ardından, bankanın yeniden yapılanmasında önemli bir rol oynadı ve genel müdür yardımcısı pozisyonuna getirildi. Aynı zamanda bankanın sigorta şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

Geniş Kapsamlı Görevler

2002-2014 yılları arasında, Risk Yönetimi ve İç Kontrol, Risk Takip ve Tasfiye, Bireysel Krediler, Mevduat ve Nakit Yönetimi, Finansal Yönetim ve Planlama gibi çeşitli genel müdür yardımcılıkları görevlerini üstlendi.

Siyasi Hayata Adım

2014 yılında siyasete odaklanmaya başlayan Mustafa Savaş, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Aydın Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Kişisel Hayatı

İngilizce bilen Mustafa Savaş, evli ve iki çocuk babasıdır.