Kahramanmaraş merkezli depremin ilk saatlerinden bu yana kurucusu olduğu AHBAP yardımlaşma platformu aracılığıyla bölgedeki yaraların sarılması için yoğun bir çalışma içerisinde olan şarkıcı Haluk Levent, son zamanlarda kendisine yöneltilen sözlerin hedefinde olduğunu, devletin tüm kurumları ile koordineli çalıştıklarını belirtti. 

Haluk Levent'in ilgili paylaşımı:

 "Alttan almıyorum! Yardımları çabuk yapalım diye devletin tüm kurumları ile ortak payda oluşturmaya çalışıyorum. Bazıları öfkelenmemi bekliyor ki işim zor olsun. Bu sebeple sakin ve sabırla sizin yolladığınız bağışları yerine ulaştırayım, projeleri tamamlayayım istiyorum"

NELER OLMUŞTU?

Haluk Levent'e yönelik ilk sözler yazar Turgay Güler'den gelmişti. Güler, Levent'e' 1 milyar lira teslim edemezsin, yönetemez''  sözleriyle gündeme girmişti.

Haluk Levent Güler'in ilgili sözlerine yine sosyal medya hesabından şu sözlerle cevap vermişti:

“Çok rahat olun. Birlikte yayınlayacağız yaptığımız yardımları. Söz benden”

Haluk Levent, ilgili sözlerinin hemen akşamında AHBAP platformuna yapılan yardım miktarını açıklayıp, bağışlarla hangi çalışmaların yapılacağını açıkladı.

Dün ise partisinin Grup Toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, AHBAP ve BABALA'yı akbabaya benzetmiş, söz konusu platformların varlığının, devletin varlığını gölgelediğini belirtmişti.