İyi Parti İstanbul Millet Vekili Yavuz Ağıralioğlu, dün sosyal medya hesabından istifa dilekçesini paylaşarak iyi partiden istifa ettiğini duyurmuştu.

Ağıralioğlu, istifa sonrasında yaptığı açıklamada, "  Çocuklarımızın katillerinden medet ummayacağız'' ifadelerini kullandı.

İşte Ağıralioğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar...

Aldığım dualar şerefim, aldığım beddualar mücadele azmimdir. Ben irademi beyan ettim. Siyasi mücadelede herkes hayatını bir mihenge bağlar. Ben hattımda durduğum millet hizmetinin bana yol meşalesi olmuş mümtaz şahsiyetin aynı ayak izleri üzerinde olduğunu düşünüyorum.

İtirazlarım milletime verdiğim sözleriydi. Ben milletimin beni bildiği sevdiği yerde bulsunlar diye bu hatta hizaladım, böyle heceledim. Bugün benim için siyasi mücadelem içerisinde partim aidiyet duyduğu pozisyonum partime yük olmaya başlamıştır.

Partimin ortak aday olarak aldığı karara imza atmadım. Partimin rencide edilmesine, oldu bittiye bırakılmasına itiraz ettim. Bu süreçten sonra bu dayatmayı kabul edilemez bulduğumu ifade ettim. Sonrasında da milletvekilliği adaylığına başvurmadım. Benim için erdemli olan buydu.