Resmi Gazete'de yer verilen alıma göre, Adli Tıp Kurumunun merkez ve taşra binalarına, sözlü sınav sonucu değerlendirilerek sözleşmeli 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 2 erkek ve 1 kadın infaz ve koruma memuru, 47 destek personeli, 28 sağlık teknikeri, 14 tekniker (inşaat, elektrik, sıhhi tesisat, bilgisayar), 15 laborant, 42 büro personeli, 20 hemşire, 3 psikolog, 10 biyolog, 15 mühendis (bilgisayar, inşaat, elektrik, fizik, makina) ve 12 kimyager alım ilanı duyuruldu.

Başkanlık tarafından yapılacak sözlü sınavlara, 2022 yılı KPSS'ye katılan ve her alan için istenilen puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvuru yapabilecek. Sözlü sınavlara, merkezi sınavda istenen puanlar esas olmak şartıyla, en yüksek puandan başlayacak şekilde her pozisyon için duyurulan pozisyon sayısının 3 katı aday sınava çağrılacak.

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 5-18 Şubat'ta e-Devlet üzerinden "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresinden yapabilecek.

Bakan Işıkhan Açıkladı: Çalışma Meclisinde Kalıcı Çözümler ve İş Gücündeki Artış Gündemde Bakan Işıkhan Açıkladı: Çalışma Meclisinde Kalıcı Çözümler ve İş Gücündeki Artış Gündemde

Başvuru şartları ve aranan kriterlere yönelik bilgiler, Adli Tıp Kurumunun internet adresinde paylaşılacak.

Dicle Üniversitesine sözleşmeli personel alınacak

Dicle Üniversitesinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli 9 hemşire, 1 ebe, 3 tıbbi laboratuvar teknikeri, 2 tıbbi sekreter, 1 sağlık teknikeri (diyaliz), 1 sağlık teknikeri (radyoterapi), 2 acil tıp teknisyeni, 13 büro personeli, 21 temizlik görevlisi, 8 hasta bakım ve temizliği personeli, 1 şoför, 1 gassal, 3 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 bilgisayar teknisyeni, 1 biyomedikal cihaz teknikeri, 1 biyomedikal mühendisi, 1 makine mühendisi, 1 kütüphaneci ve 1 mütercim-tercüman aşımı gerçekleştirilecek.

Adaylar, 15 günlük süre zarfında "http://pbs.dicle.edu.tr" adresinden gerekli olan belgeleri sisteme atarak başvurusunu yapacak. Adaylar, başvuru şartlarını üniversitenin internet adresinden ve Resmi Gazete'de verdiği ilan alanından görebilecek.

Sanal ortamda yapılan başvurular değerlendirildikten sonra, yazılı ve sözlü sınav olmaksızın lisans mezunları için 2022 KPSS (P3), ön lisans mezunları için 2022 KPSS (P93) ve lise için 2022 KPSS (P94) puan sıralaması kabul edilerek atanmaya hak kazanan duyurulan pozisyon sayısı kadar asıl ve 2 katı kadar yedek aday istenecek.