Acun Ilıcalı, Acunmedya ve TV8'deki 1100 çalışanına Alaçatı'da tatil yaptırdı. Çalışanlar ve aileleri Alaçatı'da konaklayıp Ayayorgi koyunda denizin keyfini sürdüler. Acun Ilıcalı'nın da katıldığı etkinlikte sezonun yorgunluğunu atarken mutlu anlar yaşayan tüm ekip, Acun Ilıcalı'dan gelecek yıl için de tatil sözü alarak tatili sonlandırdı. Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı ve eşi Ceyhun Efe de ekiple biraradaydı. 

2024-EKPSS Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı 2024-EKPSS Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

photo_5810138965716614620_y

Daha önceki açıklamalarında iş hayatında uygulanan kurallara tepki gösteren başarılı televizyoncu, "Biz yazın niye çalışıyoruz? Hava güzel, her şey güzel! Niye çalışıyoruz abi ya? İnsanlar uyusun ya. Bence insanların uyuması lazım. Niye mesai 10.30 ya da 11.00'de başlamıyor? O önceki iki saatte dünya mı kurtuluyor? Hepimiz hep birlikte çalışmazsak aslında bir sorun olmayacak orada. Gün mü yetişmiyor? Ben ona da inanmıyorum! Zaten dünyayla saat farkları var, her dakikayı yakalayamıyorsun. Biz yazın niye çalışıyoruz mesela? Hava güzel, her şey güzel, niye çalışıyoruz abi ya? Onu anlamak mümkün değil" demişti.

ilicali-ve-calisani