Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin final sınavları için geri sayım tamamlandı. Sınavlar, 27 Mayıs Cumartesi günü başlayarak 3-4 Haziran ve 10-11 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu final sınavları, Açıköğretim Fakültesi'nin resmi internet sitesi olan esinav.anadolu.edu.tr üzerinden online olarak yapılacak.

AÖF final sınavlarına katılmak isteyen binlerce öğrenci, AÖF'ün resmi internet sitesinde 'AÖF final ekranı 2023, Açıköğretim Fakültesi final sınav takvimi ve giriş ekranı' gibi aramalar yapmaktadır. Öğrenciler, sınav takvimine göre belirlenen tarihlerde sınavlara girecekler.

Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren bu sınıflarda uygulamaya konulacak Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren bu sınıflarda uygulamaya konulacak

Sınavlar, 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavlarıdır ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Öğrenciler, sınavlara esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden erişerek katılacaklardır. Sınavlar, 3-4 Haziran 2023 ve 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacaktır.

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, sınavlara girebilmek için öncelikle resmi internet sitesine erişerek giriş yapmalıdır. Daha sonra belirlenen tarihlerde sınavlarını online olarak tamamlayacaklardır. Öğrencilerin sınavla ilgili detayları ve gereksinimleri, Açıköğretim Fakültesi'nin resmi internet sitesi üzerindeki duyurulardan ve ilgili bilgilendirme dokümanlarından takip etmeleri önemlidir.

Sınavlar, öğrencilerin derslerdeki başarılarını değerlendirmek ve ilgili dönemdeki akademik ilerlemelerini değerlendirmek için önemli bir aşamadır. Öğrencilerin sınavlara iyi bir şekilde hazırlanmaları ve sınav kurallarına riayet etmeleri önemlidir.

AÖF final sınavlarına katılacak öğrencilere başarılar dileriz.