ABB Başkanı Mansur Yavaş, yeniden aday olmak için CHP Ankara İl Başkanlığı'na başvuruda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, önümüzdeki aylarda yani 4 ay sonra yapılacak seçimlerde aday olmak için CHP Ankara il Başkanlığı'na başvuru yazısını verdi.

Yaptığı başvurudan sonra açıklama yapan Yavaş, şunları açıkladı;

"Ankara halkından kazandığımızı yine Ankara halkına harcamak en büyük projemiz demiştik. Söz verdiğimiz gibi Ankara halkına hesap vereceğiz. Belediyecilikte devrim yaptığımız birçok uygulama var. Bunları da kamuoyuyla paylaşacağız. Bazılarıyla dünya çapında ödül de aldık.

Ankara'nın dürüst bir şekilde yönetilebileceğini bütün dünyaya gösterdik. Artık belediye meclisinde gördüklerimizi görmek istemiyoruz. Ankara halkından mecliste çok sayıda belediye başkanlığını bize vermelerini istiyoruz." cümlelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Ziyaret Etti

Başbakana silahlı suikast! Saldırgan yakalandı, Başbakan hastaneye kaldırıldı Başbakana silahlı suikast! Saldırgan yakalandı, Başbakan hastaneye kaldırıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara, Aydın ve İstanbul'daki mevcut belediye başkanlarının tekrar aday olarak yer alacaklarını bildirmişti.

Mansur Yavaş 23 Kasım'da Meral Akşener'e ziyaret gerçekleştirmişti. Dün ise Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya geldi.

Mansur Yavaş, 2019'da yapılan yerel seçimlerde yüzde 51 oy ile ABB Başkanı ilan edilmişti. Cumhur İttifakı'nın adayı olan Mehmet Özhaseki ise yapılan seçimde  yüzde 47 oy oranına saip olmuştu.