Ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığı yasa boğan, Türkiyeyi ve Suriye'yi etkileyen 7.7 ve 7.6'lık büyük Kahramanmaraş depremlerinin yarattığı yıkımın yaraları sarılmaya çalışılıyor.

Haftaya bu haberi okumadan başlamayın! Yarın Hava durumu Nasıl Olacak? 19 Mart Gecesi ve 20 Mart için güncel tahminler! Haftaya bu haberi okumadan başlamayın! Yarın Hava durumu Nasıl Olacak? 19 Mart Gecesi ve 20 Mart için güncel tahminler!

10 ilin içindeki Şanlıurfa ve Kilis'te çalışmalar sonlandırıldı.

Yıkımın büyük olduğu Hatay'da il genelinde çalışmalar devam ediyor. Acı haberlerin ardı kesilmiyor.

Hatay'da depreme yakalanan Sevde Kökçü Demir Öğretmen ve orada görevli polis memuru Abdullah Demir'in enkazdan cansız bedenlerine ulaşıldı. Sevde Öğretmenin 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Sevde Öğretmen Karabük'ün ilçesi Safranbolu'da, eşi polis memuru Abdullah Demir Kastamonu'da toprağa verilecek.