Banka kartınızın yanında, TC kimlik numaranızı da hazırda tutun ve 4 ve 7 Temmuz tarihlerini takviminize işaretleyin! Bu tarihler arasında belirtilen bankalardan 6000 TL nakit ödeme alma imkanı sizleri bekliyor. Bu destek ödemesine başvurabilmek için 18 yaşından büyük olmanız gerekmekte ve başvurularınızın sonuçlandırılması sadece 5 dakika sürmektedir.

Memur ve emeklinin Temmuz zammı ne kadar olacak? Memur ve emeklinin Temmuz zammı ne kadar olacak?

Denizbank ve Garanti Bankası'ndan Ödeme Fırsatı

Bu özel fırsattan yararlanabilmek adına Denizbank ve Garanti Bankası üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Belirtilen tarihler arasında bu iki banka, başvurularınızı kabul edecek ve onaylanan kredileri hızlı bir şekilde hesaplarınıza aktaracaktır.

Denizbank'tan Cebinizde Kredi Hizmeti

SMS yoluyla kredi başvurusu yapmayı tercih edenler için Denizbank "Cebimde Kredi" hizmetini sunmaktadır. Cep telefonunuz üzerinden kısa bir mesaj göndererek "Kredim TC Kimlik" yazmanız yeterli olacaktır. Denizbank, başvuruları hızlı bir şekilde sonuçlandırıp, onaylanan kredileri hemen hesaplarınıza yatırmaktadır.

Garanti Bankası İle Hızlı Kredi Başvurusu

Öte yandan Garanti Bankası ise, internet sitesi üzerinden hızlı bir kredi başvurusu imkanı sunmaktadır. Kendi bankasından internet sitesi üzerinden başvuru yapabilir, ve Garanti Bankası aracılığıyla hızlıca ödemenizi alabilirsiniz.