Erzurum'da meydana gelen korkunç bir cinayet olayı, şehri sarsmış durumda. 13 Nisan tarihinde yaşanan bu trajik olayda, 25 yaşındaki Ahmet Yavuz Köşebent, annesi Serpil Köşebent'i (57) boğazını keserek öldürdü ve babası Nevzat Köşebent'i (62) defalarca bıçakladı. Cinayetin ayrıntıları, insanları dehşete düşürdü.

Olay, Erzurum'un Aziziye ilçesi Dadaşkent semtindeki Özçağrı Apartmanı'nda meydana geldi. Saat 10.00 sularında meydana gelen olayda Ahmet Yavuz Köşebent, mutfaktan aldığı bıçakla yatakta uyuyan annesi Serpil Köşebent'i boğazını keserek öldürdü. Annesinin çığlıkları üzerine uyanan baba Nevzat Köşebent, oğlunun saldırısına uğradı ve defalarca bıçaklandı. Bu sırada Ahmet Yavuz Köşebent de elinden yaralandı.

Baba, kan kaybından güçsüzleşerek karşı komşusuna sığındı, Ahmet Yavuz Köşebent ise komşuların müdahalesi sonucu yakalandı.

Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı

Nevzat Köşebent, ifadesinde eşinin çığlıkları üzerine yatak odasına gittiğini belirterek olayın detaylarını anlattı. Olayın ardından ağır yaralı olan baba hastaneye kaldırıldı.

Ahmet Yavuz Köşebent ise ifadesinde, olayın nedenini internet üzerinden aldığı mesajlara dayandırdı.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonucunda Ahmet Yavuz Köşebent, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, annesini kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve babasına yönelik eylemi nedeniyle de üstsoya karşı kasten öldürmeye teşebbüs suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istendi.

Olayın ayrıntıları, insanları dehşete düşürürken, davada ilk duruşma yakında gerçekleşecek. Sanık Ahmet Yavuz Köşebent'in cezai sorumluluğunun yerinde olduğu tıbbi raporlarla doğrulandı.