Türkiye genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları, birçok ilde hayatı olumsuz etkiledi. Zonguldak, İstanbul Şile, Bolu, Sakarya'nın Hendek ilçesi, Düzce'nin Akçakoca ve Yığılca ilçelerinde kar yağışı, fırtına ve buzlanma nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Yağış ve fırtına birçok ilde hayatı olumsuz etkiledi. İstanbul'da ağaç devrilmesi, toprak kayması, Şile'de derenin taşması gibi olaylar yaşandı.

Valilik açıklamalarına göre Şile'de yarın ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan kamu personeli de 1 gün idari izinli sayılacak.

Bolu Da Okullar Tatil

Zonguldak Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de bir gün idari izinli sayılacak.

Bolu Valiliği de hava şartları nedeniyle pazartesi günü il genelinde eğitim öğretime 1 gün ara verildiğini açıkladı.

Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor

0X0 1644465260554

Düzce'nin Akçakoca ve Yığılca ilçelerinde Sakarya'nın Hendek ilçesinde de olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Hendek ilçesinde taşımalı eğitime de 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi.