Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Saimbeyli ilçesinde meydana gelen heyelanda 4 öğretmen: Pınar Kılıç, Rahime Topak, Dilek Altıparmak ve Ümmühan Dilbilir düşen kayaların altında kalarak hayatını kaybetmişti.

Feci kazadan sonra yolda heyelana karşı kayalar kontrollü olarak düşürülmüş yol trafiğe açık haldeyken bugün yeniden heyelan gerçekleşti.

4 öğretmenin hayatını kaybettiği yolda bugün yani Ramazan Bayramı'nın arifesinde tekrardan yükseklerden gelen toprak kayması yolu trafiğe kapatmış durumda. Yaşanan heyelanda herhangi bir can kaybı yaşammadığı duyuruldu. 

Ne olmuştu?

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde Himmetli İlk ve Ortaokulu’nda görevli öğretmenler Pınar Kılıç, Dilek Altıparmak, Ümmühan Dilbilir ve Rahime Topak’ın bulundukları otomobilin üzerine Feke yolunda heyelan nedeniyle kaya devrildi.


Kaya altında kalan otomobildeki dört öğretmen hayatını kaybetti. Öğretmenlerin okuldaki derslerinin ardından, yaşadıkları Feke ilçesine dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Olay Tufanbeyli-Saimbeyli-Feke yolunun 71,6’ncı kilometresinde heyelan meydana gelmişti.