Ardahan

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, ilde yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğunu ifade etti.

İlde eğitime ara verildiğini söyleyen Çiçek, "Ayrıca hamile ve engelli kamu çalışanları da aynı tarihte idari izinli olacaktır. Sevgili öğrenciler, tablet ve telefonlara da siz ara verin lütfen." ifadelerine yer verdi.

Artvin

Valiliğin paylaştığı bilgiye göre, etkisini sürdüren kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Artvin Merkez, Ardanuç, Borçka, Murgul, Şavşat ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim ve halk eğitim merkezlerinde eğitime bir gün ara verildi.

Bahsedilen ilçelerde, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli olacağı belirtildi.

Ağrı

Valilik tarafından paylaşılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi, Tutak ve Patnos ilçelerinde köy okullarındaki eğitim ile taşımalı eğitime bugün ara verildi.

Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde de okullar tatil edildi.

Van

Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor

Saray Kaymakamlığının sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı açıklamada, ilçede olumsuz hava koşullarının etkili olduğunuu söyledi.

Söz konusu açıklamada, yoğun kar ve oluşabilecek buzlanma riskine karşı tüm okulların 7 Şubat'ta tatil edildiği belirtildi.

Özalp ve Muradiye kaymakamlıklarının sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda da kırsal yerler ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği ifade edildi.