Kamudanhaber- Özel haber

Murat Kurum yeniden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı mı olacak? Murat Kurum yeniden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı mı olacak?

Bankalar, müşterilerini memnun etmek ve acil nakit ihtiyacı olanlara destek olmak amacıyla yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. TEB, ING, Akbank ve Halkbank, düşük faizli yeni kredi kampanyalarını duyurdu. İşte kampanyaların detayları...

Acil nakit ihtiyacı olan ve uygun seçenekli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler için 4 banka, büyük kredi kampanyaları başlattı. Bu kampanyalarla hızlı ve kolay başvuru yaparak düşük faiz oranlarıyla anında kredi kullanmak mümkün olacak.

Bankaların belirlediği başvuru şartlarını sağlayan müşteriler, online bankacılık hizmeti aracılığıyla başvurularını yaparak 33.800 TL'ye kadar kredi fırsatından yararlanabilecekler.

TEB, ING, Akbank ve Halkbank tarafından düzenlenen yeni kredi kampanyasıyla acil nakit ihtiyacı olanlara 33.800 TL'ye kadar kredi imkanı sunulacak. Başvurusu onaylanan müşteriler, kredilerini aynı gün hesaplarına aktaracaklar.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
TEB, ING, Akbank ve Halkbank'ın sunmuş olduğu krediden yararlanmak isteyenler, başvurularını en yakın banka şubesinden veya SMS aracılığıyla yapabilirler.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi