Gençlik ve Spor Bakanlığı, 30 yaş altı gençlere müjdeli bir haber verdi. Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtlarda ücretsiz konaklama imkanı sağlanacak. Geçtiğimiz yaz döneminde başlatılan Gezgin projesiyle gençlere ücretsiz tatil imkanı sunulmuştu. Bu yıl ise her ilde birer erkek ve birer kız öğrenci yurdu gençlere özel ücretsiz konaklama fırsatı sunulacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlere destek olmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Bakan Bak, gençlere kaldıkları ilde müzekart vereceklerini ve ilin önemli yerlerini gezebilmeleri için bütçe ayırdıklarını vurguladı. Bu sayede gençler, ücretsiz konaklama imkanıyla şehirlerini keşfedebilecek ve kültürel değerlere yakından tanıklık edebilecekler.

Başvuruların www.seyahatsever.gsb.gov.tr internet adresi üzerinden veya 444 04 72 numaralı hattı arayarak yapılabileceği duyuruldu. Gençlerin bu fırsattan yararlanmak için başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Gezgin projesi 10 Temmuz'da başladı ve 27 Ağustos'ta sona erecek.

Meteoroloji'den 15 kente 'sarı' uyarı: Sağanak yağış geliyor Meteoroloji'den 15 kente 'sarı' uyarı: Sağanak yağış geliyor

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi