2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'na (2024-YÖKDİL/1) katılacak olan adaylar için heyecan dorukta! Sınava giriş belgeleri artık erişime açıldı ve adaylar, belgelerini almak için ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresine giriş yapabilirler. T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle giriş yaparak belgelerini kolaylıkla edinebilirler. 25 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan bu önemli sınav için adayların heyecanı bir hayli yüksek.

Ayrıca, sınava girecek adayların bina/salon atamaları da tamamlanmış durumda. Yani, adaylar sınav yerlerini önceden öğrenebilirler. Sınava girecek olan herkesin merakla beklediği Sınava Giriş Belgesi, 15 Şubat 2024 tarihinden itibaren adayların erişimine açıldı. Ancak, sınav gününe dikkat! 25 Şubat 2024'te sınava girecek olan adaylar, sınav saatinden önceki zaman diliminde, yani saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar. Bu kurala uymanız önemli, unutmayın!

Atama kararları Resmi Gazete'de Atama kararları Resmi Gazete'de

Sınavla ilgili detayları öğrenmek için adaylarımızı ÖSYM'nin resmi web sitesini ziyaret etmeye davet ediyoruz. Ayrıca, sınava girecek olan tüm adaylara başarılar diliyoruz. İyi şanslar!

Ösym tarafından yayınlanan temel kurallar için tıklayınız