2024 LGS sınavı başvuruları, 18 Mart Pazartesi günü başladı ve 29 Mart Cuma günü sona erecek. Sınava katılmak isteyen öğrenciler, başvurularını e-Okul üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır? Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Okul müdürlükleri, başvuru işlemleriyle ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve başvurular 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onaylanacak. Öğrenciler, başvurularının durumunu elektronik ortamdan takip edebilecekler.

LGS sınav giriş belgeleri, 24 Mayıs 2024 tarihinden itibaren okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenecek ve onaylandıktan sonra öğrencilere teslim edilecek. Öğrenciler, sınava girişte fotoğraflı onaylı giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesiyle gelmelidirler.

LGS sınavı, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre bu yıl 2 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.