Bursa'da, 16 yaşındaki lise öğrencisi D.Ç.'yi okul yolunda takip edip elle taciz eden şüpheli Hüseyin Raci (25), güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek yakalandı. Olayın ardından yapılan sorgusunda şüpheli, "Yolda giderken bir anda gözüm karardı. Kendimi tutamadım" dedi. Hüseyin Raci, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Maskeleri Hazırlayın Çöl Tozu Geliyor! Tarih Verildi Maskeleri Hazırlayın Çöl Tozu Geliyor! Tarih Verildi

Olay, 1 Kasım 2023 tarihinde Gürsu ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Lise öğrencisi D.Ç., okula gitmek için yola çıktığında, bir kişi kendisini takip etmeye başladı. Güvenlik kameralarının olmadığı bir noktada D.Ç.'ye yaklaşan şüpheli, genç kızı elle taciz etti.

D.Ç.'nin bağırarak yardım istemesi üzerine şüpheli kaçtı. Kızın yardım istediği çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D.Ç.'nin ifadesinin ardından çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Polis ekipleri, şüpheliyi tanımlayıp kimliğini tespit edememelerine rağmen özel bir ekip kurarak şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı. Şüpheli Hüseyin Raci, bir gün sonra olay yerinin yakınlarında devriye gezerken güvenlik kamerası görüntülerinden tanındı ve gözaltına alındı.

Suriye uyruklu olduğu tespit edilen şüpheli, emniyetteki sorgusunda suçunu kabul etti. Şüpheli, ifadesinde, "Yolda giderken bir anda gözüm karardı. Ne olduğunu anlayamadım. Kendimi tutamadım. Pişmanım" dedi.

Şüpheli Hüseyin Raci, işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.