Söz konusu kaza, dün akşam saatlerinde 19.30 sıralarında Aydın- Muğla karayolu Menderes Köprüsü'nde oldu.

Alınan bilgiler ışığında, karayolu üzerinde hareket halinde olan Saim K. yönetimindeki kamyondan limon posası yola dökülerek yolun kaygan hale gelmesi sonucu zincirleme trafik kazası yaşandı. Biri şehir içi otobüsü olmak üzere 6 aracın yer aldığı kaza sonrası bölgeye ihbar üzerine çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri yönlendirildi.

Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır? Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kazadan yaralı olarak kurtarılan 12 kişi ambulanslarla Aydın’daki hastanelere ulaştırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Alpaslan Özyılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kazadan dolayı kara yolunda ulaşım aksarken, araçların kaza yerinden kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından ulaşım tekrar trafiğe açıldı.

“ARAÇLAR SELEKTÖR YAPINCA DURDUM”
Muğla’ya bağlı olan Yatağan ilçesinden yüklediği limon posasını ulaştırmaya çalışan kamyon şoförü Saim K., “İlk başta döküldüğünü fark etmedim. Kapak açılmış. Yani çivileri atmış, haberim yoktu. Gece karanlık olduğu için arkadan gelen araç selektör yapınca hemen durdum, fark ettim. Emniyeti aradım. Bilgi verdim durum hakkında” ifadesini kullandı. Kamyon şoförü, jandarma tarafından gözaltına alındı, kaza hakkında soruşturma açıldı.