Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, işbirliği yaparak yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, bankamatik kartı olan müşterilere hesaplarına 15.000 TL nakit para yatırılacak. Üstelik bu para, 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak hesaplara aktarılacak.

Kampanya ile ilgili detaylara göre, bu kredi fırsatından yararlanmak isteyen müşteriler, kendi bankalarına başvurarak işlemlerini gerçekleştirebilecekler. İnternet sitesi, mobil bankacılık veya ATM'lerden başvuru yapma imkanı bulunmaktadır. Kredi kullanıldığında, ödemeler 36 ay vade seçeneğiyle yapılabilir ve ilk taksit 3 ay ertelenebilir.

Ancak, bu kredi kampanyasının bazı şartları bulunmaktadır. Kredi kullanmak isteyen kişilerin banka sicillerinin temiz olması gerekmektedir. Ayrıca, var olan kredi ve kredi kartı borçlarının düzenli olarak ödenmiş olması şartı aranmaktadır. Hesaplarında herhangi bir haciz veya bloke bulunmamalıdır.

Bu kampanyadan yararlanmak için çalışan kişilerin sigortalı olarak çalışıyor olmaları veya emekli olan kişilerin emekli maaşlarını kamu bankalarından almaları gerekmektedir. Kredi başvuruları, bankanın internet bankacılığı veya ATM'leri üzerinden yapılabilmektedir. ATM'den başvuru yapmak için kartınızı banka ATM'sine yerleştirerek ihtiyaç kredisi başvurusu menüsünden işleminizi tamamlayabilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylandığında, belirlenen limitler dahilinde para çekme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın bu ortak kredi kampanyası, acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için size bir fırsat sunuyor. Müşterilere kolay ve hızlı bir şekilde nakit para imkanı sağlayan bu kampanya, finansal sıkıntılarla baş etmekte yardımcı olabilir. Detaylı bilgilere bankaların resmi internet sitelerinden veya şubelerinden ulaşabilirsiniz.